Joost Ostendorf Coaching, 10 jaar “Tijd voor verandering!”

Joost Ostendorf Coaching, na 10 jaar nog meer tijd voor verandering!

Na 10 jaar Joost Ostendorf Coaching, “tijd voor verandering” aan de Rielerweg in Deventer, is mijn praktijk letterlijk uit zijn jasje gegroeid. Dit komt door de uitbreiding van het therapie aanbod met onder andere de inspanningstesten voor meetbaar effectief sporten.

Daarnaast zijn mijn wensen voor de ideale omgeving om te coachen en de inrichting van de praktijk veranderd. We hebben een geweldige locatie gevonden aan de noordrand van Schalkhaar, in een landelijke omgeving die een prettige sfeer van rust en ruimte ademt.

Een voormalige stal van een hoeve wordt ons woonhuis. In het bijgebouw komt zowel mijn coachingspraktijk (www.joostostendorf.nl), als die van Nicoline Hoekstra, Praktijk voor kinder- en jeugdpsychotherapie (www.nicolinehoekstra.nl).

Vanaf september worden er enige verbouwingen gerealiseerd en gaat de praktijk enige tijd voort  in een reeds gereed gedeelte. Naar verwachting is mijn nieuwe praktijk, met een aparte inspanningstestkamer, eind 2017 helemaal gereed.

Het nieuwe adres is vanaf 18 september 2017: De Ganzeboom 165a, 7433 GE Schalkhaar. De telefoonnummers blijven ongewijzigd. ( 0570-785154  en 06-44644333)

Tijd voor verandering
Joost Ostendorf Coaching